۱۳۹۴/۰۵/۰۵ - ۱۱:۴۷
باهنر در نشست خبری:

نباید مجلس خبرگان را سیاسی کرد/ جامعه روحانیت با جبهه پیروان و پایداری و طیف لاریجانی و قالیباف مذاکره می‌کند

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین گفت: جامعه روحانیت مبارز برای رسیدن به وحدت در جریان اصولگرایی با جبهه پیروان، پایداری، طیف لاریجانی و قالیباف مذاکره می‌کند.

نباید مجلس خبرگان را سیاسی کرد/ جامعه روحانیت با جبهه پیروان و پایداری و طیف لاریجانی و قالیباف مذاکره می‌کند
به گزارش سراج24، محمد رضا باهنر دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در نشست خبری که در دفتر جامعه مهندسین برگزار شد،‌ با بیان اینکه نباید مجلس خبرگان را سیاسی کرد،گفت: خیال ما از نتیجه انتخابات خبرگان راحت است.
 
وی با بیان اینکه نباید مقوله هسته‌ای در کشور عامل اختلاف شود، تصریح کرد: مسئولان در مجلس و دولت برای پرونده هسته‌ای قطعاً یک تصمیم یکپارچه خواهند گرفت. تلاش می‌کنیم اعضای کمیسیون ویژه هسته‌ای ترکیبی از همه فراکسیون‌ها باشد.
 
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین ائتلاف اصولگرایان را به معنای وحدت فلسفی ندانست و افزود: احمدی نژاد برای انتخابات مجلس شورای اسلامی فعالیت می‌کند و سعی کرده تا برخی نیروهای خود را در استان‌ها جمع کند.
 
وی در ادامه نشست خبری در پاسخ به سوال خبرنگار فارس درخصوص آخرین وضعیت وحدت اصولگرایان گفت: مجموعه‌ای در جریان اصولگرایان به محوریت جامعه روحانیت در حال شکل گیری است که در همین راستا جامعه روحانیت با جبهه پیروان و پایداری و طیف لاریجانی و قالیباف مذاکره می‌کند.
 
باهنر تصریح کرد: تلاش می‌کنیم شورای همگرایی اصولگرایان شکل بگیرد.
 
منبع:فارس
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••